Si do të dukeshin 23 meshkuj të famshëm nëse do të ishin gra?

0

Historikisht, burrat që mund të vrisnin ariun e madh, që mund të ngrinin peshë një gurë të madh dhe që mund të ngisnin kalin më të shpejtë, janë quajtur si meshkujt alfa. Por në kohët moderne gjërat kanë ndryshuar shumë.

Sot ne i njohim ata si aktorë, këngëtarë, udhëheqës të suksesshëm etj,. A keni menduar ndonjëherë se si do të dukeshin meshkujt e famshëm alfa të shoqërisë nëse do të ishin gra? A do të transformoheshin automatikisht në femra alfa?

BrightSide vendosi të kryejë një eksperiment, duke aplikuar filtrin e shkëmbimit gjinor të FaceApp në 23 burra të famshëm dhe karizmatik dhe rezultatet janë me të vërtetë interesante. Disa versione femërore çuditërisht rezultuan të ishin edhe më tërheqëse sesa meshkujt alfa, ndërkohë që disa ndryshime ishin padyshim për keq.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here