Mënyra se si flini tregon nëse lidhja juaj po funksionon apo është drejt fundit

0

Nga mënyra se si flemë në çift ne mund të zbulojmë shumë gjëra në lidhje me marrëdhënien. Çdo pozicion thotë diçka në lidhje me martesën tuaj, për shkak se gjuha e trupit kur fle zbulon mendimet e pa ndërgjegjshme, dhe kështu zbulon (por edhe për veten tonë ) se si ne fakt jeton një çift.

Pozicioni “lugë”, për shembull, është sinjal se çifti punon, dhe se ka një marrëdhënie të mirë seksuale ndërkohë që “lëmshi” zbulon një varësi të çmendur njëri-tjetrin.

Pozicioni më i mirë është ai “lugë”, pasqyron dëshirën për mbrojtje dhe besim ekstrem por është braktisur me kalimin e kohës si pozicion.

Ndërsa nese ndërthuren (lëmsh) tregon varësi për njëri për tjetrin dhe kjo nuk është e shëndetshme.

Përqafimi ballë për ballë, pozicion i butë por i pakëndshëm për të qëndruar për një kohë të gjatë.

“Shkëputja” në vetvete nuk është negative, por është balancim. Çifti që bie të fle përqafuar por shkëputen në gjumë, do të thotë që partnerët janë të bashkuar por edhe të pavarur.

Gjithça qëndron në pozicionin se si ato flenë pasi janë shkëputur nga njëri-tjetri, nese flenë shpinë mbi shpinë, janë të afërt por të pavarur. Sidoqoftë janë në një marrëdhënie të shëndetshmë dhe të pjekur.

Ndërsa kur ngjitet njëri nga partnerët do të thotë që do të do të merrë më shumë vëmendje. Nese partneri “pushton” hapsirën tuaj, nënkupton që ai dëshiron të të “uzurpojë” në një farë kuptimi është egoist.

Nese ngjitet me këmbë në trupin tuaj, është sepse mendon sepse mendon “Nuk mund t’ja dal pa ty”. Por mbi të gjitha, matni mirë distancën midis trupave tuaj, nëse keni më shumë se 30 centimetra mes jush ka shumë pak për të bërë, ju jeni afër ndarjes./Fikso.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here