Dilema e madhe se ç’emër ti vendosni fëmijës, përfundon kur të lexoni 157 emrat ilirë

0

Gjëja më e bukur në jetë është ardhja e një fëmije. Që në momentin që marrim lajmin e bukur se një krijesë e re po vjen në jetë menjëherë futemi në mendime se ç’emër ti vendosim.

Së fundmi kjo gjë është bërë shumë e vështirë pasi ka aq shumë emra në qarkullim dhe gjithësecili nga prindërit ka dëshirë që fëmija i tyre të ketë një emër sa më unik , të bukur e me kuptim.

Nëse jeni akoma në periudhën që ende se keni zgjedhur se ç’emër ti vendosni fëmijës, hidhini një sy listës së mëposhtme me 157 emra të vjetër ilirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here