Çfarë po ndodh me Facebook? PlayBoy fshin llogaritë nga rrjeti social…

0

Njoftimi është dhënë mbrëmë vonë ku kompania ka lëshuar një arsyetim për tërheqjen nga Facebook.

“Lajmet e kohëve të fundit rreth keqadministrimit të Facebook të të dhënave të përdoruesve kanë forcuar vendimin tonë për të pezulluar aktivitetin tonë në platformë. Ne do të pezullojmë aktivitetin për shkak të sigurisë sepse prapa nesh janë 25 milionë fansa në botë dhe nuk duam të jemi bashkëfajtor në ekspozimin ndaj praktikave të raportuara”, thuhet në deklaratën e PlayBoy.

Vlen të përmendet se Playboy, SpaceX dhe Telsa janë, megjithatë janë ende aktivë në Instagram, e cila është në pronësi të Facebook. /Fikso.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here