16 njerëzit të cilët do të kishin bërë mirë të qëndronin në shtrat atë ditë

0

Në një jetëgjatësi normale prej 75 vitesh, një person kalon afërsisht 9,125 ditë në shtrat. Por njerëzit që do të shihni në foto do të bënin mirë të kishin qëndruar atje vetëm një ditë.  Fikso.al dëshiron që të gjitha ditët tuaja të jenë të këndshme, por ndodh ndonjëherë që, pavarësisht përpjekjeve tona, gjërat thjeshtë nuk shkojnë në rrugën e duhur, dhe këtë e dinë më së miri këta persona:

Duke luajtur “te vdekurit”

Shkëlqimi dhe rënja e një sanduiçi!

A ja kanë bërë macet?

Një pyetje personaliteti: të vjen më shumë keq për pc apo për Nutellan?

Kur je më e ëmbël se ç’duhet

Kur jeta tëjep një goditje të tillë… tani çfarë?

Dikush nuk do të shkojë në punë sot!

Natyra vs njeriu

Kur të refuzon edhe ushqimi!

Nuk duket edhe aq i mirë pritur!

Ah more djalë…

Prandaj hedhjet bëhen nga pikat më të larta:

Për aq kohë sa është e lidhur mirë …

Aksident i pashmangshëm!

Ja se si duket kur i hedh lojës një vështrim nga afër:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here